Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Laatste update: 1 december 2016 om 23:12

Indonesisch draadjesvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en de knoflook
Roer de azijn, sambal en basterdsuiker en sojasaus doorelkaar
Verhit boter in de pan en braad de lappen vlees bruin. Haal ze uit de pan en bak in het braadvet de ui en de knoflook.
Blus af met het sojamengsel. Doe er water en bouillonblikje bij en breng aan de kook. Leg het vlees terug in de pan. Laat zachtjes stoven. Maak af met pindakaas

Serveersuggesties

Serveer met rijst en sajoerboontjes

Allergenen Informatie

Voor dit indonesisch draadjesvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven