Indonesische Cake
- Herkomst Indonesie
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van CountryBea
- 1 reviews
Bereidingswijze
- De goed mixen met de basterdsuiker.
- Daarna voeg je een voor een de toe.
- Dit goed en luchtig mixen.
Hoe langer je dit mixt hoe luchtiger de cake wordt.
Voeg nu de kruiden en toe.
Doe het cakebeslag in een vorm en bak de cake ongeveer 50 minuten bruin op 160 graden celsius.
Prik met een satestok even in de cake en kijk of het stokje droog is.
Als het stokje droog is, is de cake gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Spakenburgse nat gebakken cake455m
-
Recept
Indonesische spekkoek425m
-
Recept
Cake met appel41u
-
Recept
Slanke cake41u30m
-
Recept
Dundee cake42u
-
Recept
Upside down special cake bites430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- cakemeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- donkerbruine basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in cakemeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Indonesische Cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 468 kcal | 23% | 3744 kcal |
Vetten | 37 g. | 53% | 296 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 52 g. | 20% | 416 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |