Indonesische noodles

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd het , gember en de knoflook fijn en snijd de in kleine of grote blokje (wat je zelf lekker vind).
  2. Zet een koekenpan op het vuur en doe de in de pan.Als deze goed verhit is, voeg dan de blokjes toe met de (pas wel op dat de niet te heet wordt).
  3. Voeg kort hierna de gesneden sjalotjes, gember en knoflook toe.
  4. Laat de op een laag pitje mooi bruin bakken en snijd ondertussen de groente.
  5. Wanneer de een beetje knapperig is geworden, voeg dan de groente toe, behalve de want die moet vlak voor dat het klaar is pas erbij.
  6. Voeg nu de bouillon en peper van het pakje noodles toe (en evt.
  7. de rode ).
  8. Voeg nu het kommetje en de noodles zelf toe (het kan zo zijn dat je er meer aan toe moet voegen, wil je er een soep van maken).
  9. Doe nu de en de koriander/peterselie erbij en laat het geheel heel kort even koken.
  10. Smakelijk eten.
  11. Tip:
  12. Ook erg lekker om er wat gebakken uitjes overheen te strooien op je bord of in je kom.
  13. TIP:
  14. Om het echt lekker af te maken een klein stukje gember, 1 rode en een klein beetje koriander/peterselie erbij.
  15. Waarschuwing!
  16. Kan wel pittig worden met de rode
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in tofu
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4414 kcal
220%4414 kcal
Vetten
64 g.
91%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%35 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Indonesische noodles