Italiaans gehaktbrood
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gehaktbrood recepten
- Bereiden
- Kookboek van pimnl
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- De in hele kleine stukjes snijden en die heel kort fruiten in een koekenpan.
- , , kruiden, , en de uien mengen en goed door elkaar kneden.
- Dan het in twee delen opdelen.
- Aan 1 deel de kleingesneden pommodori secchi, de en geconcentreerde toevoegen.
- Het andere deel gebruiken om de buitenwanden en bodem van een broodvorm te bekleden. (bakpapier langs de wanden is aan te raden).
- Het deel van het met de pommodori secchi en saus kan nu in het midden hiervan worden aangebracht.
- Dit een uur tot 90 minuten in de oven laten staan op 140 graden C.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Italiaans gehaktbrood450m
-
Recept
Meatloaf - gehaktbrood445m
-
Recept
Polpettone (Italiaans gehaktbrood)41u20m
-
Recept
Italiaans gehakt445m
-
Recept
Amerikaans Gehaktbrood41u
-
Recept
Gehaktbrood41u40m
Variaties op Italiaans gehaktbrood
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Polpettone (Italiaans gehaktbrood) | 1 | Vlees |
Italiaans gehaktbrood | 1 | Vlees |
Italiaans gehaktbrood met rode ui voor buffet | 1 | Speciale gelegenheden |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 55 kcal | 2% | 220 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |