Italiaans Stoofvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in ringetjes en het vlees in stukjes van ca. 3 bij 3 cm.
  2. Bestrooi deze met peper, zout en wat .
  3. Laat de olie heet worden in een ruime braadpan en braad het vlees rondom mooi bruin.
  4. Voeg de toe en laat deze even meebakken.
  5. Giet dan de , langs de wand van de pan, erbij en voeg de basilicum en toe.
  6. Laat het vlees zo, met het deksel op de pan, ca. 1,5 uur zachtjes stoven.
  7. Giet zo nu en dan (indien nodig) wat 'warm' water in de pan.
  8. Voeg dan de toe en laat alles nog eens 30 minuten stoven.
  9. Bind daarna het stoofvocht eventueel met wat aangelengde maïzena*.
  10. Kook ondertussen de beetgaar in ruim water met een scheutje olie en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  11. Doe de op een (voorverwarmde) schaal en schep het Italiaanse Stoofvlees erop.
  12. Garneer met een paar toefjes .
25
25
25

Variaties op Italiaans Stoofvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Italiaans Stoofvlees
VariatieAantalGang
Italiaans stoofvlees2Stoofschotels
Italiaans stoofvlees in mini ovenpannetjes1Stoofschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
444 kcal
22%1776 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Italiaans Stoofvlees