Snijd de punten van de asperges(4 eetlepels)(8)(8) en houd ze opzij.
Versnijd de stengels in stukjes.
Snijd de gedroogde tomaten(5) in stukjes.
Snijd de basilicum fijn.
Kneus de korianderzaadjes(1 theelepel) met een vijzel of een keukenhamertje.
Bak de pijnappelpitten droog in een roosterpan tot ze goudbruin zijn.
Wrijf de sneetjes brood(4 sneetjes) in met de geperste knoflook.
Bak ze knapperig in de olijfolie(2 eetlepels) en snijd in stukjes.
Doe de gemengde slasoorten met de stukjes asperges(4 eetlepels)(8)(8) en gedroogde tomaat, de basilicum, koriander en pijnappelpitten in een decoratieve slakom.
Meng goed.
Garneer de salade met de aspergepunten, enkele opzij gehouden slablaadjes, een takje basilicum, een gedroogd tomaatje en de broodcroutons.
Meng alle ingrediënten van de vinaigrette(1 stuk) tot een glad mengsel en serveer ze apart bij de salade.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
Koemelk
brood en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en parmezaanse kaas
Mosterd
vinaigrette en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
room en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.