Pureer in de blender of met de staafmixer de met de en de .
Voeg ondertussen voldoende toe tot je een dikke pasta krijgt.
Meng er de door en voeg eventueel nog wat olijfolie(75 milliliter) toe voor een smeuïge pesto.
Roer de mascarpone(125 gram) los.
Meng er 1 eetlepel rucola(75 gram) pesto (of meer naar smaak) door.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schep wat pestocrème op het crackertje, halveer de tomaatjes en druk ze in de pestocrème.
Maak de amuse af met de geschaafde Parmezaanse kaas(1 eetlepel)(4 eetlepels), de basilicumblaadjes en een beetje gemalen peper.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
parmezaanse kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas, mascarpone, parmezaanse kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en parmezaanse kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
parmezaanse kaas, mascarpone, parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.