Italiaanse Erwtensoep
- Herkomst Italie
- Categorie Soepen
- Erwtensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit de .
- Doe de , selderij, , en en fruit op laag vuur gedurende 15 minuten.
- Roer af en toe door om aanzetten aan de bodem van de pan te voorkomen.
- Voeg de , gedroogde en de erwten toe en breng aan de kook.
- Zet het vuur laag, voeg basilicum, en toe en sudder gedurende 10 minuten.
- Doe de soep over in een foodprocessor en draai de soep mooi glad.
- Doe de soep over in soepkommen en bestrooi met parmesaanse kaas en een paar basilicumblaadjes.
- Serveer met gegrilde stokbroodplakjes en kruidenboter.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Erwtensoep43u
-
Recept
Erwtensoep met broodkorstjes41u25m
-
Recept
Erwtensoep412u
-
Recept
Indiase Erwtensoep41u45m
-
Recept
Italiaanse ministrone42u
-
Recept
Italiaanse rode paprikasoep440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 38 kcal | 1% | 152 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |