Italiaanse gehaktballetjes voor buffet
- Herkomst Italie
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Week het broodje in water.
- Pel en snipper de .
- laat de en de uitlekken.
- Snijd de in blokjes.
- Hak de grof.
Verwarm de oven voor tot 200 graden. - Druk het broodje goed uit.
- Kneed het broodje samen met het gehakt, de Italiaanse , de ,de , de , de , het en .
Vorm met vochtige handen 30 balletjes van het gehaktmengsel.
Bestrijk een bakblik dun met de . - leg de gehaktballetjes erop.
Braad de gehaktballetjes ca 25 minuten in de oven. - Neem ze uit de oven en laat afkoelen.
- Vreis de balletjes in.
Laat de gehaktballetjes de dag dat je ze wilt gebruiken 1 nacht in de koelkast ontdooien.
Snijd eventueel de in 30 blokjes.
Was de ,Steek steeds 1 bolletje en 1 kerstomaat aan een houten prikker en steek deze prikkers in de gehaktballetjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Variatiegehaktballen voor buffet41u45m
-
Recept
Feta- gehaktballetjes voor buffet445m
-
Recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet450m
-
Recept
Mozzarella-tomaattaartjes voor buffet440m
-
Recept
Bladerdeeghapjes met gehakt voor buffet445m
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en mozzarella
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 308 kcal | 15% | 4620 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 75 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 30 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |