Italiaanse omelet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten klein.
  2. Pel het en snipper het fijn.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en fruit het glazig.
  4. Roer de tomaten en kruiden er door en bak 1 min.
  5. mee op een zacht vuurtje.
  6. Klop de los in een kom; voeg en toe en de .
  7. Zet het vuur hoog, doe de eierstruif in de pan en roer kort door.
  8. Temper het vuur en bak de omelet in ca. 5 min.
  9. aan de onderkant bruin.
  10. Controleer af en toe of de omelet niet te bruin wordt.
  11. Draai hem om en bak nog eens ca. 3 min.
  12. Snijd de omelet in tweeën en leg op 2 voorverwarmde borden.
  13. Garneer met enkele gehalveerde zwarte .
  14. Variatie:
  15. bak wat stukjes salamiworst of gekookte ham mee.
25
25
25

Variaties op Italiaanse omelet

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Italiaanse omelet
VariatieAantalGang
Italiaanse omelet2Lunchgerechten
Italiaanse omelet met ui1Eiergerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Italiaanse omelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wauw, wat is dit waanzinnig lekker!
Renske 11 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
327 kcal
16%654 kcal
Vetten
19 g.
27%38 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
1%10 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Italiaanse omelet