Italiaanse omelet
- Herkomst Italie
- Categorie Eiergerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van louca
- 1 reviews
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de tomaten klein.
- Pel het en snipper het fijn.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit het glazig.
- Roer de tomaten en kruiden er door en bak 1 min.
- mee op een zacht vuurtje.
- Klop de los in een kom; voeg en toe en de .
- Zet het vuur hoog, doe de eierstruif in de pan en roer kort door.
- Temper het vuur en bak de omelet in ca. 5 min.
- aan de onderkant bruin.
- Controleer af en toe of de omelet niet te bruin wordt.
- Draai hem om en bak nog eens ca. 3 min.
- Snijd de omelet in tweeën en leg op 2 voorverwarmde borden.
- Garneer met enkele gehalveerde zwarte .
- Variatie:
- bak wat stukjes salamiworst of gekookte ham mee.
Ook lekker om te maken
Variaties op Italiaanse omelet
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Italiaanse omelet | 2 | Lunchgerechten |
Italiaanse omelet met ui | 1 | Eiergerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (1)
Italiaanse omelet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 327 kcal | 16% | 654 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 38 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 10 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |