Italiaanse pasta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Zet een pan water op het vuur voor de pasta dan wel spaghetti.
    Snijd de halve ui
    Pers/hak/snij de knoflook.
    Snijd de vleestomaat (kan een handje cherry tomaatjes toevoegen om het iets zoeter te maken)) hoeft absoluut niet netjes maar grote stukken, dit zou zorgen dat het langer duurt.
    Fruit de ui en knoflook (kleine vlam/pitje/ lage temperatuur)met een beetje olijfolie.
    Als inmiddels het water kookt voeg dan de pasta/spaghetti en het halve boullion blokje toe. (zet de keukenwekker, zie verpakking)
    Voeg een beetje olijfolie (basilicumolie is lekkerder) toe aan de afgegoten pasta/spaghetti.
    Doe de stukken tomaat in de pan bij de ui en knoflook (laag vuur)
    Rooster de pijnboompitten in een klein pannetje
    De tomaat word uiteindelijk een zachte smurrie en de velletjes kunnen er zo af/uit gehaald worden
    Voeg de Italiaanse kruiden toe aan de tomatensaus.
    Parmazaan kan toegevoegd worden naar smaak in de pan.
    Op smaak brengen met zout en peper.

    Tips:
    voor meer pit chilipeper toevoegen.
    Lekker meet groene salade met noten,dadel en avocado.
25
25
25

Variaties op Italiaanse pasta

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Italiaanse pasta
VariatieAantalGang
Italiaanse pasta2Pastagerechten
Italiaanse pastasalade1Salades
Originele Italiaanse pastasaus1Hoofdgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
248 kcal
12%248 kcal
Vetten
30 g.
42%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Italiaanse pasta