Jachtsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Jachtsaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van samjuul
- 2 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Smelt een flinke klont in een pan en fruit daarin de en de ui enkele minuten aan, blijf regelmatig roeren.
- Giet vervolgens de bouillon en de erbij en laat dit zo'n 10 minuten doorkoken.
- Peper naar smaak.
- Neem wat vocht uit de pan en meng er de onder.
- Doe onder voortdurend roeren terug bij de saus.
- Breng alles op smaak met wat zout en de .
- Laat de saus aan de kook komen en klop er 1 eetlepel door zodat het ietwat schuimig wordt.
- Laat zachtjes doorsudderen tot sausdikte.
- Strooi er tenslotte en dragonblaadjes over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Jachtsaus425m
Variaties op Jachtsaus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Roergebakken varkensvlees met groenten in jachtsaus | 1 | Vlees |
Jachtsaus schotel | 1 | Rijstgerechten |
Varkenshaasje in jachtsaus | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon en wijn
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon en wijn
- runderbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, wijn, suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (2)
Jachtsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 88 kcal | 4% | 352 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 52 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |