Maak de bruine saus aan in een steelpannetje volgens de verpakking zodat je ongeveer 300 mililiter saus over houd.
De en de grof snijden in stukken van ongeveer 1 cm.
Bak het spek(110 gram) in de boter(30 gram) licht en knapperig en bak vervolgens de champignons(1 plakjes ) mee en even laater de ui(1 stuk) en de paprika(0,33333333333333 deel)(0,33333333333333 deel).
Breng alles op smaak met wat peper en zout(1 stuk) en blus dit af met een scheutje water.
Doe dit bij de bruine saus en breng deze op smaak met wat ketjap(1 scheutje)room(50 milliliter) en de peterselie.
Laat alles nog een 5 minuten trekken en voeg op het laatste moment de prei(2 eetlepels) toe.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
kruiden en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.