Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardbeien/rodebessen jam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ondoe de aarbeien van de kroontjes en rits de besjes van de takjes. ( was de aarbeien voor het ontkronen). Was de besjes. Doe het fruit in een pan samen met de suiker. Goed doorroeren en aan de kook brengen. Laat het 4 minuten flink koken. Spoel de glazen potten goed om met een sopje van soda. Vul de potjes met de jam en draai het deksel op de potjes. Keer de potjes gelijk om en laat ze zo een poos staan.

Serveersuggesties

Lekker op een eierkoektaartje (zie hiervoor mijn recept)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien/rodebessen jam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven