Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Amandel- honing-pasta ( broodbeleg)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet het kokende water over de amandelen en laat ze uitlekken. Verwijder desgewenst de velletjes. Maal de noten in een keukemachine tot een gladde, vettige substantie. (het kan zijn dat dit meerdere malen moet gebeuren om de juists samenstelling te krijgen). Voeg de amaretto of likeur toe. Verhit de honing met het water totdat een druppel van de hete stroop in koud water een balletje vormt. Voeg de gemalen amandelen, het rozenwater en de amandellikeur toe. Haal de pan van het vuur en voeg de stijfgeklopte eiwiten toe. Doe de pasta in potjes en vries eventueel in. Te gebruiken als broodbeleg.

Allergenen Informatie

Voor dit amandel- honing-pasta ( broodbeleg) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven