Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bramenjam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bramen schoon en spoel ze af.
Laat ze goed uitlekken.
Doe de bramen, de suiker en het citroensap in een pan.
Breng het mengsel al roerend aan de kook.
Laat de jam 30 minuten zachtjes doorkoken.
Schuim de jam af.
Doe de warme jam in warme, schone potten.
Sluit de potten af.
Bewaar de jam koel.

Allergenen Informatie

Voor dit bramenjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven