Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jam van ananas en sinaasappel recept
Jam van ananas en sinaasappel recept

Jam van ananas en sinaasappel


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Schil de ananas, pers de sinaasappels, snijd de sinaasappelschil in zeer dunne reepjes,van ongeveer 2 centimeter. Weeg het fruit en sap, doe in een pan en overgiet met de suiker. Boen de citroen en snijd deze doormidden. Doe ook de citroen erbij en zet op niet te hoog vuur. Als de jam kookt, laat je hem 7 minuten zachtjes pruttelen op niet te hoog vuur. Schenk de jam in de schone potjes en laat de potjes op de kop staan totdat ze zijn afgekoeld.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit jam van ananas en sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven