Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersenjam (morellen) recept
Kersenjam (morellen) recept

Kersenjam (morellen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit is een lekkere rinze jam van kersen. Breng de morellen aan de kook, (eventueel met 6 deciliter water). Vuur zachtjes zetten en de suiker in kleine beetjes tegelijk oplossen bij de kersen. Los vervolgens 4 geleiblaadjes op. Zet het vuur uit en laat dit 1 nachtje staan. Breng het de volgende dag weer aan de kook, los de resterende geleiblaadjes op en laat het nu koken tot het ingedikt is. Je kan zien of het klaar is door een beetje op een koud bord te leggen en kijk of het indikt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kersenjam (morellen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven