Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kweeperenconfiture met kaneel recept
Kweeperenconfiture met kaneel recept

Kweeperenconfiture met kaneel


Ingrediënten


155

Bereidingswijze


Was de peren zorgvuldig. Zorg dat het fluweel verdwenen is. Kook de peren 10 minuten in het water. Haal de peren uit de pan, maar bewaar het water. Laat de peren iets afkoelen en schil ze, verwijder het klokhuis en snijd ze in stukjes. Weeg de peren samen met het kookvocht en doe er zoveel geleisuiker bij als volgens de verpakking, qua gewicht, nodig is. Doe er ook een snufje zout, het kaneelstokje en kruidnagelpoeder bij. Breng alles aan de kook en laat ze zolang koken tot de massa rood en stroperig wordt. (45 minuten) Voeg het citroensap toe en doe de confiture in schone potjes. Heerlijk bij wild of rundvleesgerecht

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kweeperenconfiture met kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven