Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterse biefstuk recept
Winterse biefstuk recept

Winterse biefstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 1 eetlepel boter in een braadpan en bak hierin de paprika zachtjes ca. 2 minuten. Neem de helft uit de pan en gebruik voor garnering, schep de zuurkool door de paprika in de pan. Stoof de zuurkool afgedekt ca. 10 minuten op zacht vuur. Verhit in de koekenpan de rest van de boter en bak hierin de biefstukjes aan elke kant ca. 4 minuten op hoog vuur. Voeg na het keren de baconplakjes toe en bak ze mee. Neem biestuk en bacon uit de pan, blus het bakvet met 1/2 deciliter warm water en laat het 1/2 minuut flink koken. Roer de aanbaksels los. Druppel wat van de jus over de zuurkool. Maak ondertussen de puree van verse kruimige aardappels, voeg de bieslook toe en verdeel dit over de borden. Leg de zuurkool op de puree en leg daarop de biefstukjes. Schep er een lepel bieslookroomkaas op en bestrooi met de paprikasnippers. Garneer met de plakjes bacon.

Allergenen Informatie

Voor dit winterse biefstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven