Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Deegroller
  • Koekenpan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Rooster de noten in de oven of in een koekenpan.
  2. Laat ze afkoelen, snijd ze fijn in een keukenmachine.
  3. Vermeng de met de basterdsuikerzout en kruiden en het .
  4. Doe er de verkruimeld bij.
  5. In de keukenmachine laten draaien.
  6. Gehakte noten toevoegen en 1 ei klutsen.
  7. Beetje bij beetje het ei toevoegen.
  8. Als het deeg te slap is, doe er wat bij.
  9. Laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast.
  10. Neem een springvorm van 22 cm en bekleed de bodem met bakpapier.
  11. Smeer de randen in met .
  12. Het deeg in drie porties verdelen.
  13. Rol tweederde deeg uit op een velletje huishoudfolie die met bestrooid is.
  14. Doe ook wat meel over het deeg dan rol het gemakkelijker uit.
  15. Doe de deeglap in de vorm en zorg ervoor dat het ca 2 cm tegen de rand ligt.
  16. Verwarm de in een steelpannetje zodat hij net vloeibaar is.
  17. Stort de in de met deeg bekleden vorm.
  18. Maak van de rest van het deeg reepjes.
  19. Dit doe je het beste als volgt.
  20. Even met de deegroller over het deeg en dan met de pizzasnijder reepjes snijden.
  21. Laat de reepjes wat breder dat staat erg mooi Bak de taart in het midden van de oven op 200 graden C.
  22. Verwarm de oven voor.
  23. De taart laten afkoelen en uit de vorm nemen.
  24. Na twee dagen is hij op zijn lekkerst.
25
25
25

Variaties op Jamkoek

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Jamkoek
VariatieAantalGang
Jamkoekjes1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • jam past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in jam
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2134 kcal
106%2134 kcal
Vetten
217 g.
311%217 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
127 g.
49%127 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Jamkoek