Jan Hagel
Keukenspullen
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Zeef de met het in een grote kom.
- Voeg daarna de , en toe.
- Snijd de met 2 messen in kleine stukjes.
- Kneed alles tot een soepele bal.
- Rol het deeg uit tot een lap van 3,5 mm (1/3 cm) dikte en breng de lap over op een beboterd bakblik.
- Rol de deeglap om de met wat bestoven deegrol heen en rol deze weer van de deegrol af op het bakblik.
- Bestrijk de bovenkant van het deeg met wat los geklopt .
- Strooi er de amandelen met de grove over.
- Verwarm de oven voor op 150 graden C.
- Bak de janhagel in het midden van de oven in 20 minuten gaar en goudbruin.
- Snijd de janhagel direct met een scherp mes in repen van 4 cm breed Verdeel deze repen in stukken van 8 cm, zodat er langwerpige koekjes ontstaan.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- basterdsuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (4)
Jan Hagel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 2207 kcal | 110% | 2207 kcal |
Vetten | 170 g. | 243% | 170 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 224 g. | 86% | 224 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 25 g. | 27% | 25 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |