Japans hapje
- Herkomst Japan
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van renates
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Sushirijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- schoonmaken en in plakjes snijden.
- Plakjes 2-3 minuten koken in , en .
- laten afkoelen.
- loskloppen met mespunt wasabipoeder.
- fijn knippen.
- en garnalen door ei roeren.
- In kleine koekenpan boter verhitten.
- Dikke omelet bakken van ei.
- Omelet laten afkoelen.
- Omelet in 6 stukjes snijden.
- -vellen in vieren delen.
- Sushirijst in 12 porties verdelen.
- Porties samendrukken tot ovaalvormig bolletje en op leggen.
- over 6 rechthoekjes verdelen.
- Omelet over andere rechthoekjes verdelen.
- Tot serveren koel bewaren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pepesan oedang (garnalen hapje)445m
-
Recept
Surimi hapje415m
-
Recept
Komkommer garnalen hapje410m
-
Recept
Banaan hapje435m
-
Recept
Hartig ei hapje415m
-
Recept
Ei/spread hapje415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- hollandse garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 172 kcal | 8% | 688 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |