Japanse Aardappelsalade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Aardappelsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van mrs.mena
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kook de in de schil en kook het .
- Schil de , verwijder de zaadjes en snijd hem in kleine stukjes.
- Leg ze in een schaaltje en bestrooi ze met wat zout.
- Dit trekt het vocht uit de .
- Giet de af en verwijder de schil nu ze nog warm zijn.
- Snijd de aardappels vervolgens in kleine stukjes en laat de aardappels afkoelen tot kamertemperatuur.
- Pel het , snijd deze fijn en laat ook deze afkoelen.
- Snijd de lenteui in kleine dunne ringetjes.
- Meng dan de aardappels en het door elkaar in een schaal.
- Ontdoe de van het laatste vocht door ze goed uit te knijpen.
- Giet de af en voeg deze samen met de toe aan het aardappel mengsel.
- Roer alles goed door elkaar.
- Voeg tenslotte de en de lenteuiringetjes toe.
- Doe dit een beetje naar eigen smaak.
- Het beste is om steeds een klein beetje toe te voegen en dan te roeren.
- Eventueel nog en zout toevoegen, maar dat is naar eigen smaak.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 125 kcal | 6% | 500 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |