Japanse groentensaus met entrécote
- Herkomst Japan
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van anja'srecepten
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Rijst koken.
- Oven voorverwarmen tot ca. 200 graden C.
- Entrécote met peper en bestrooien en even bakken, daarna warm houden in aluminiumfolie.
- In andere pan soyasaus, en aan de kook brengen en ca. 3 minuten laten koken.
- Intussen ui schoonmaken, in plakjes snijden en bij het soyamengsel doen, daarna nog 1 minuut laten koken.
- Saus door zeef gieten en achtergebleven ui-plakjes over twee ovenschaaltjes verdelen.
- Groenten snijden, wassen en droogdeppen.
- In resterende olie de groenten roerbakken en op smaak brengen met en peper.
- loskloppen met een snufje .
- Roergebakken groenten over de schaaltjes verdelen.
- De in zeer dunne plakjes gesneden entrécote erop leggen en het eimengsel er over verdelen.
- Schaaltjes in de voorverwarmde oven plaatsen tot het ei is gestold.
- Serveertips:
- In schaaltjes opdienen met de rijst er appart bij.
- Gare rijst, bami of pasta kunnen eventueel ook door de groente geroerd worden alvorens de groente in het schaaltje gaat.
- Lekker hiervoor is een licht groentesoepje.
- Eet smakelijk.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 146 kcal | 7% | 292 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |