Japanse tonijn met noedels
- Herkomst Japan
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Tonijn recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Meng de met de , knoflook, sambal en suiker.
- Leg de in een schaal en giet de marinade erover.
- Wentel ze aan beide kanten en laat ze 10 minuten in de koelkast intrekken.
- Neem de uit de marinade en laat even uitlekken.
- Houd de marinade apart.
- Verhit wat olie in de grillpan en bak de steaks aan beide kanten 3 minuten.
- Giet intussen de marinade in een steelpan en giet er de bouillon bij.
- Breng het geheel aan de kook en laat het tot de helft inkoken.
- Voeg halverwege de toe.
- Verwarm wat in een wok en roerbak hierin kort de chinese groenten circa 4 minuten.
- Bereid de volgend de gebruiksaanwijzing op het pak.
- Giet de saus over de en bestrooi tenslotte met en .
- Serveer de en de gewokte groenten apart.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal badjak en visbouillon
- sambal badjak en visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal badjak
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal badjak
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- sambal badjak kan sporen bevatten van vis en Allergie in visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 42 kcal | 2% | 168 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |