Jennekes Pizza
- Herkomst Italie
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van jenneke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Hapjespan
- Wok
- Oven
Bereidingswijze
- Bereid de bodem volgens de aanwijzingen op de verpakking en bekleed een bakplaat geheel met het deeg.
- Snipper een klein uitje zeer fijn en fruit dit in hete .
- Als ze glazig zijn, pers er dan de knoflook boven uit en fruit even mee.
- Doe de gepelde (zonder het vocht) erbij en de beide blikjes .
- Laat dit even aan de kook komen.
- Doe er dan de kruiden bij en roer het geheel goed door.
- Laat dit op een kleine pit, met deksel pruttelen tot je het nodig hebt.
- Wel af en toe roeren om aanbranden te voorkomen.
- Snijd de grote fijn, snijd de in blokjes (eerst ontdoen van zaadlijsten) en snijd de in schijfjes.
- Doe 2 eetlepels in een wok of hapjespan en bak hier het groente mengsel even in.
- Op deze manier gaat er al wat vocht uit wat niet allemaal in de pizzabodem terecht komt.
- Ongeveer 5-7 minuten roerbakken op hoog vuur.
- Je kunt als je salami wilt gebruiken deze in schijfjes snijden.
- Als je en of gemengte zeevruchten gebruikt, zijn deze gebruiksklaar.
- Neem de saus van het vuur en verdeel deze over de bodem.
- Verdeel dan het groente mengsel over de saus en doe het vlees of de vis over het groente mengsel.
- Als je het lekker vindt, kun je de mozarella verdelen over de pizza, daarna de geraspte .
- Het kan ook zonder mozarella.
- Zet de pizza midden in een hete oven (zie voor de temperatuur de verpakking).
- Bak de pizza tot de mooi goudbruin is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pizza calzone430m
-
Recept
Pizza-deeg41u25m
-
Recept
Magere pizza Calzone met achterham of tonijn425m
-
Recept
Pizza carnivoor415m
-
Recept
Bladerdeeg pizza430m
-
Recept
Pizza wortel-kip430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ansjovis is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 146 kcal | 7% | 584 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 9% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |