Kaas-groentensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Groentesoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van jospeeters44
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
- Mengkom
Bereidingswijze
- verwarmen in een soeppan.
- Hierin het rul bakken met wat en .
- Als dit bruin is de harde gesneden groenten toevoegen en even aan fruiten.
- Dan de er bij en alles zo’n 10 minuten laten pruttelen.
- Dan de brocoli en de toevoegen en na 5 minuten zorgen dat de soep niet meer kookt en de met een beetje in een mengkom los kloppen en dit weer bij de soep doen.
- Variaatie:
- men kan het groenten assortiment naar smaak en jaargetijde aanpassen denk daarbij aan knol selderij, sperzieboontjes, snijbonen, peultjes.
- enz.
- Bij de soep smaakt een sneetje stokbrood met kruidenboter heerlijk Smakelijk eten!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Turkse groentensoep41u
-
Recept
Asia groentensoep met ballen42u
-
Recept
Groentensoep41u5m
-
Recept
Groentensoep42u
-
Recept
Groentensoep425m
-
Recept
Broccolisoep met blauwe kaas41u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij en bladselderij
- roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 423 kcal | 21% | 1692 kcal |
Vetten | 33 g. | 47% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |