Kaas-kerrie fondue
- Herkomst Nederland
- Categorie Fondue
- Fondue recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verhit de in een pan en fruit de met kerrie lichtjes.
- Voeg de bouillon al roerend beetje bij beetje toe.
- Breng het mengsel aan de kook en laat het op laag vuur 10 minuten al roerend pruttelen.
- Voeg de toe met de , en .
- Schenk het mengsel in een fonduepan en zet hem op een rechaud.
- Snijd het in stukjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kaas fondue420m
-
Recept
Romige fondue430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en stokbrood
- boter, kippenbouillon, roomkaas, stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- boter en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 486 kcal | 24% | 1944 kcal |
Vetten | 37 g. | 53% | 148 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 42 g. | 16% | 168 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |