Kaas macaroni
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Garde
- Koekenpan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Kook de in ruim water met zout volgens aanwijzing verpakking beetgaar.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit in een koekenpan, de en fruit de 1 minuut.
Voeg de en toe en bak nog 5 minuten.
Smelt in een steelpan de . - Voeg de toe en bak 1 minuut zachtjes mee.
- Draai het vuur laag, schenk de melk er beetje voor beetje bij terwijl je met de garde voortdurend klopt.
- Klop tot een gladde gebonden saus.
- Roer de kaas met zout en peper naar smaak erdoor.
Giet de pasta af. - Meng de met de groenten en de kaassaus.
Schep in een ovenschaal. - Strooi de broodkruimels erover
Bak de macaronischotel in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin en krokant.
Suggesties:
Ook lekker met 250 gram uitgebakken spekreepjes of 200 gram hamreepjes.
Ook lekker om te maken
Variaties op Kaas macaroni
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Makkelijke ham-kaas macaroni | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- macaroni kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en witbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en jongbelegen kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, halfvolle melk, jongbelegen kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- macaroni kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, halfvolle melk, jongbelegen kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jongbelegen kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 85393 kcal | 4269% | 341572 kcal |
Vetten | 276 g. | 394% | 1104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22518 g. | 8661% | 90072 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |