Kaas-preitaart
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Hartige taarten
- Preitaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van beamantel
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Bakvorm
- Pan
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Ontdooi de plakjes Verwarm de oven voor op 190 graden C.
- Bedek de bodem van springvorm met bakpapier.
- Bekleed de bakvorm met het deeg, daarboven de nepvulling.
- Zet de bakvorm gedurende 8 minuten in de oven.
- Verhit een scheutje in een pan en bak de 3 minuten.
- Laat de uitlekken in een vergiet en verdeel over de vorm.
- Klop de los met de in een kom.
- Roer er geleidelijk de stukjes , de geraspte en de romkaas door.
- Breng op smaak met en .
- Schep het mengsel over de in de taartvorm en bak de taart in 30 minuten goudbruin in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Preitaart41u
-
Recept
Hartige preitaart41u15m
-
Recept
Preitaart41u15m
-
Recept
Preitaart met zalm430m
-
Recept
Witlof, ham en kaas maar dan net even anders435m
-
Recept
Kaas-bieslookquiche445m
Variaties op Kaas-preitaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kaas-preitaart | 1 | Ovenschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- bladerdeeg, brie, kaas, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, brie, kaas, roomkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 525 kcal | 26% | 2100 kcal |
Vetten | 40 g. | 57% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |