Kaas-tomaattaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden C.
- Bekleed een taartvorm met een doorsnede van 22 cm met de plakjes en snijd het overhangende deeg eraf.
- Prik met een vork gaatjes in het deeg.
- Bestrijk het deeg met eidooier, bestrooi het met en bak de taart in het midden van de oven 15 minuten.
- Snijd de tomaten in dikke plakken.
- Leg de plakken op elkaar en steek er 4 ronde kaastorentjes uit.
- Snijd de rest van de in kleine stukjes.
- Verdeel de kaasstukjes over de taartbodem.
- Leg dakpansgewijs de plakjes tomaat op de en leg op de tomaat dubbele kaasrondjes.
- Bestrooi het gerecht met en bedruppel het met .
- Bak de taart in het midden van de oven in 10 minuten gaar en tot de gesmolten is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Waterzooi van prei, kip en kaas op bladerdeeg41u30m
-
Recept
Courgetteprikkers met franse kaas430m
-
Recept
Canederli met spinazie en kaas in boter-saliesaus430m
-
Recept
Gevulde portabello met tagliatelle, room en geraspte belegen kaas440m
-
Recept
Portobelle gevuld met belegen kaas en paprika440m
-
Recept
Zhulyen kurinyi v kokotnitsakh (ovenpotjes van kip,champignons en kaas)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eierdooier is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas en bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 285 kcal | 14% | 1140 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 8% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |