Pel en snij de in ringen.
Snijd daarvan een kwart van de rode en de witte fijn.
Laat de ringen langzaam zacht worden in de pan,
voeg daarna het bouillon blokje toe roer voorzichtig door en haal uit de pan.
Fruit de fijngesneden en voeg kruiden naar smaak toe maar gebruik geen zout.
Haal de uitjes uit de pan.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
snijd de broden horizontaal door, zodat ze alle vier met de gesneden kant boven liggen.
mix de geraspte met de fijngesneden uien(2), en verdeel over de vier helften, blijf een halve centimeter van de rand.
verdeel daarna de uienringen regelmatig over de helften.
leg de plakken kaas(5)(150 gram) horizontaal neer en zorg dat ze niet over de randen steken.
dan +/- 8 minuten in de oven.
snijd als ze iets afgekoeld in 8 gelijke stukken, of wat kleiner als mini- snacks.
eet smakelijk
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
Koemelk
runderbouillon, kaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas en kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
Lactose
kaas en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas en kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.