Kaas/uiensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Uiensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van shenna-lynn
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De grote grof snijden.
- De boter zachtjes laten smelten voordat deze bruin wordt.
- in de pan doen.
- over de (ongeveer 2 theelepels) doen.
- Wanneer de lichtbruin zijn, kan de erbij voegen.
- Deze licht rullen (grijs) en wat beetje peper en zout toevoegen.
- toevoegen, 1 a 2 eetlepels toevoegen samen met het en het geheel 15 minuten laten koken.
- Wanneer de bouillon kookt, mag de geraspte worden toegevoegd.
- met melk naar behoefte toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Franse Uiensoep445m
-
Recept
Uiensoep430m
-
Recept
Franse uiensoep430m
-
Recept
Hongaarse uiensoep425m
-
Recept
Uiensoep430m
-
Recept
Uiensoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en bouillonblokjes
- ketjap en bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- kaas, klontje boter, bouillonblokjes kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en klontje boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- kaas en klontje boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 874 kcal | 43% | 3496 kcal |
Vetten | 67 g. | 97% | 268 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 160 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |