Kaasbolletjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Oven ongeveer 10 minuten voorverwarmen op 200°c.
op kamertemperatuur laten komen.
in een kommetje door elkaar klutsen.
Bakplaat uit de oven halen en bekleden met het bakpapier.
In een kom de en de geraspte doen en goed door elkaar mengen.
De in stukjes erbij doen.
De , geraspte en stukjes tot één geheel kneden.
Flink kneden, het moet een mooie, gladde massa worden.
Vervolgens van de deegmassa kleine, ronde bolletjes maken.
Leg de kaasbolletjes op de met bakpapier beklede bakplaat.
Bestrijk met een kwastje elk bolletje met een beetje van het geklutst .
Bak de bolletjes in de oven op ongeveer 200 °c af, ongeveer 45 minuten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ham/kaasbolletjes415m
Variaties op Kaasbolletjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Ham/kaasbolletjes | 1 | Hapjes |
Hartige kaasbolletjes | 1 | Hapjes |
Verse geitenkaasbolletjes met olijven en grissini | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 664 kcal | 33% | 2656 kcal |
Vetten | 39 g. | 55% | 156 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 53 g. | 20% | 212 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |