Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Bakplaat
  • Oven
  • Vormpjes
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat de op kamertemperatuur komen en snijd in stukken.
  2. Doe de , samen met 1 ei, de geraspte kaas en de in een kom en kneed alles net zolang tot er een mooie gladde deegbal ontstaat.
  3. Verpak de deegbal in vershoudfolie en laat 30 minuten in de koelkast rusten.
    Na 30 minuten is het deeg klaar voor gebruik.
  4. Bestuif je werkblad met wat , scheur een stuk deeg van de bal en rol deze uit met een deegroller totdat je een mooie lap deeg hebt.
  5. Uiteraard wel handig om de deegroller ook van te voorzien, anders blijft het plakken.
  6. Kluts het tweede ei.
  7. Steek met een koekjesvorm de gewenste figuren uit het deeg.
  8. Je hebt er 2 nodig voor 1 koekje.
  9. Beleg de helft van de vormpjes met wat ham, smeer de randjes in met geklutst ei en leg er het tweede vormpje bovenop.
  10. Zorg dat de randjes goed aansluiten.
    Leg bakpapier op de bakplaat, zet de oven op 180 graden, bestrijk de koekjes met geklutst ei en laat ze circa 20 minuten bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • oude kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • oude kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
koek
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
2742 kcal
137%2742 kcal
Vetten
222 g.
318%222 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
180 g.
69%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaaskoekjes met ham