Ingrediënten

+ -
print

Materiaal:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de quiche vorm met zachte of olijfolie en drapeer hierin het kant en klare deeg.
  2. Druk de deeg goed aan.
  3. Snijd het deeg dat over de quiche vorm heen hangt eraf.
  4. Prik daarna met een vork gaatjes op alle plaatsen in het deeg.
  5. Bak het deeg eerst ca. 10 minuten af in een voorverwarmde over op 200 graden C gaar, zonder het deeg teveel te laten kleuren.
  6. Zet de quichevorm op het aanrecht.
  7. Snijd in de tussentijd de kaassoorten in kleine stukken.
  8. Vermeng de kaas daarna met de en en breng het geheel op smaak met versgemalen en zout.
  9. Giet de kaasmassa in de quichevorm en bestrooi het met de .
  10. Bak de quiche vervolgens in een voorverwarmde oven op 220 graden C in ca. 15 minuten goudbruin en zodanig dat alle kaas goed is gesmolten.
  11. Verdeel tenslotte de ruccola over de quiche en serveer direct.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, bladerdeeg, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, parmezaanse kaas, camembert, slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, parmezaanse kaas, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%1896 kcal
Vetten
23 g.
33%138 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%42 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaasquiche van 4 kaassoorten met ruccola en pijnboompitten