Kaasquiche van 4 kaassoorten met ruccola en pijnboompitten
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Hartige taarten
- Bereiden
- Kookboek van Ilola
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Bestrijk de quiche vorm met zachte of olijfolie en drapeer hierin het kant en klare deeg.
- Druk de deeg goed aan.
- Snijd het deeg dat over de quiche vorm heen hangt eraf.
- Prik daarna met een vork gaatjes op alle plaatsen in het deeg.
- Bak het deeg eerst ca. 10 minuten af in een voorverwarmde over op 200 graden C gaar, zonder het deeg teveel te laten kleuren.
- Zet de quichevorm op het aanrecht.
- Snijd in de tussentijd de kaassoorten in kleine stukken.
- Vermeng de kaas daarna met de en en breng het geheel op smaak met versgemalen en zout.
- Giet de kaasmassa in de quichevorm en bestrooi het met de .
- Bak de quiche vervolgens in een voorverwarmde oven op 220 graden C in ca. 15 minuten goudbruin en zodanig dat alle kaas goed is gesmolten.
- Verdeel tenslotte de ruccola over de quiche en serveer direct.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter, bladerdeeg, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, parmezaanse kaas, camembert, slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, parmezaanse kaas, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 316 kcal | 15% | 1896 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 138 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 42 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |