Kaasschotel met zalm en paprika

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snipper deze fijn.
    Klop het los.
    Fruit de en knoflook glazig.
  2. Voeg de in blokjes gesneden toe en bak door tot deze gaar is.
  3. Voeg de , de , , , en toe.
    Vet een ovenschaal in met en bestuif met de .
    Giet de helft van het en verdeel over de hele schaal.
    Zet de plakken dakpansgewijs om en om in de schaal.
    Dus eerst een plak belegen en daarnaast een plak .
    Dit herhalen we totdat de bodem en de zijkanten helemaal bedekt is met .
    Vervolgens doen we de zalmvulling er overheen.
    We verspreiden de dat ie goed verdeeld is over de hele schaal.
    Nu bedekken we de schaal met de rest van de net als we ook in de bodem hebben gedaan.
    Als de schaal helemaal bedekt is met , doen we de rest van de losgeklopt erover en bestuiven we licht met . (de is puur voor een mooie kleur).
    We smeren een stuk aluminiumfolie licht in met wat en bedekken de schaal hiermee.
    We laten de afgedekte schaal in een voorverwarmde oven ± 45 minuten bakken, de laatste 10 minuten bakken zonder folie.
    Serveer met een rauwkostsalade en stokbrood.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in piccalilly
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • jonge kaas, kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas, kaas, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas, kaas, piccalilly
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas, kaas, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • jonge kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
567 kcal
28%2268 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaasschotel met zalm en paprika