Kaassoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Kaassoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van ploegske
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Breng 1 liter water met de bouillonblokjes aan de kook.
- Snipper de en fruit deze tot hij glazig is.
- Voeg de bij de en fruit nog heel even.
- Voeg de samen met de kaas toe aan de bouillon.
- Als de kaas enigszins gesmolten is de toevoegen.
- Naar smaak kun je wat meer toevoegen.
- Maak de soep fijn met een staafmixer.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Prei kaassoep420m
-
Recept
Kaassoep420m
-
Recept
Pittige broccoli-kaassoep435m
Variaties op Kaassoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kaassoep | 5 | Soepen |
Romige kaassoep | 2 | Soepen |
Aardappel kaassoep | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillon
- jonge kaas, oude kaas, groentebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas, oude kaas, kookroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas en oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillon
- jonge kaas, oude kaas, kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas en oude kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 8 kcal | 0% | 32 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |