Kaassoep
- Herkomst Duitsland
- Categorie Soepen
- Kaassoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- rul bakken.
- Fijngesneden ui en toevoegen.
- Enkele minuten meebakken.
- Bouillon toevoegen. 5 minuten door laten koken.
- , kuipje voor kuipje, erdoor roeren, tot alle gesmolten is.
- Soep op temperatuur laten komen om op te dienen.
- Lekker met een stukje stokbrood.Turksbrood met kruiden boter.
- Kan heel goed worden ingevroren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Prei kaassoep420m
-
Recept
Romige kaassoep415m
-
Recept
Pittige broccoli-kaassoep435m
-
Recept
Kaassoep415m
-
Recept
Franse kaassoep420m
-
Recept
Romige kaassoep420m
Variaties op Kaassoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kaassoep | 5 | Soepen |
Romige kaassoep | 2 | Soepen |
Roomkaassoep met croutons | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
- tuinkruidenbouillon, kaas, smeerkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in tuinkruidenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 422 kcal | 21% | 1688 kcal |
Vetten | 21 g. | 30% | 84 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |