Kaasstengels

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Zeef de en het boven een kom.
  2. Rasp de bevroren boven de .
  3. Roer de erdoorheen.
    Maak een kuiltje in het midden en giet 160 ml koud water in het kuiltje.
  4. Kneed ca. 1 minuut totdat er een deeg ontstaat
    Leg het deeg op een met bestoven werkblad.
  5. Vorm 2 ballen van het deeg.
  6. Rol een deegbal uit tot een rechthoek van 30x20 cm.
    Strooi de helft van de geraspte erover heen.
  7. Vouw het deeg dicht en rol opnieuw tot een rechthoek van 40x15 cm .
  8. Herhaal met de andere deegbal en de resterende .
    Snijd het deeg in de lengte in stroken van 2 cm breed.
  9. Vorm spiralen van de stroken.
  10. Verdeel de spiralen over 2 met bakpapier beklede bakplaten.
  11. Laat ca. 30 minuten rusten.
    Verwarm de oven voor op 190 graden.
  12. Bak de spiralen in ca. 20 minuten goudbruin en knapperig.
25
25
25

Variaties op Kaasstengels

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kaasstengels
VariatieAantalGang
Kaasstengels6Snacks voor de kleintjes
Ansjovis kaasstengels1Feestjes en verjaardags hapjes
Kruiden en kaasstengels1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
89 kcal
4%1780 kcal
Vetten
8 g.
12%160 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaasstengels