Kaasstengels van bladerdeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Kaasstengels recepten
- Bereiden
- Kookboek van EveSays
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Laat de plakjes ontdooien.
- Kluts het tot het is losgeklopt.
Bestrijk 1 plakje met het ei. - Leg vervolgens het andere plakje er boven op en druk deze lichtjes aan.
- Snij met een scherp mes reepjes van de plakjes van ongeveer 1 cm breedte.
Bestrijk deze plakjes ook weer met het . - Strooi hier een ruime hoeveelheid geraspte boven op.
- Leg de plakjes op de bakplaat met het bakpapier, met een tussenruimte van ongeveer 2 cm. (Ze kunnen soms namelijk omvallen door het rijzen).
Doe de bakplaat in de oven en laat ze gedurende 15-25 min (afhankelijk van de oven) goudbruin bakken. - Kijk af en toe hoe ze er uit zien.
- Warm serveren, dan zijn ze het allerlekkerst!
Eenmaal klaar, smullen maar!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kaasstengels met maanzaad en sesamzaad440m
-
Recept
Kaasstengels425m
-
Recept
Kruiden en kaasstengels415m
-
Recept
Kaasstengels 2430m
-
Recept
Kaasstengels420m
-
Recept
Hotdogs in bladerdeeg430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 314 kcal | 15% | 314 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 10 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 15 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |