Kaastaart
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Hartige taarten
- Kaastaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van cuisine
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- hete lucht of 200 graden C.
- traditionele oven).
- Ontdooi de plakjes (5 minuten) en beleg de vorm hiermee.
- Klop de los met een beetje .
- Verbrokkel de stukjes en leg ze op het deeg.
- Giet het eimengsel erover.
- Zet de taartvorm in de oven en bak op 180 graden C.
- ongeveer 30 tot 35 minuten Dit is een vegetarisch gerecht, een snackhapje koud of warm, buffetgerecht, of nagerecht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Broccoli-kaastaart440m
-
Recept
Witlof-ham-kaastaart435m
-
Recept
Bleekselderij-kaastaart445m
-
Recept
Marianne's kaastaart440m
-
Recept
Spek-kaastaart met croissantdeeg455m
-
Recept
Kaastaart41u20m
Variaties op Kaastaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Platte kaastaart | 2 | Taart en gebak |
Kaastaart | 2 | Lunchgerechten |
Broccoli-kaastaart | 1 | Hartige taarten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 49 kcal | 2% | 392 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |