Kaastaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Leg de plakjes naast elkaar op een werkvlak en laat ze ontdooien.
  2. Was de .
  3. Breng in een pan water aan de kook en voeg de natte toe.
  4. Laat de inslinken en dan in een zeef uitlekken.
  5. Mix de met en tot een romige massa.
  6. Snijd de in stukjes.
  7. Pel de knoflook en snijd ze fijn.
  8. Schep de en knoflook door het kaasmengsel en roer het goed door elkaar.
  9. Vet een bakblik in met .
  10. Leg de plakjes in het bakblik en druk het deeg in de vorm.
  11. Schep de kaasmassa en agwisselend in lagen in het bakblik met als laatste het kaasmengsel en strijk het glad.
  12. Maak met de overgebleven plakjes een deksel op de taart en snijd hier en daar gaten in de deksel.
  13. Meng de met de en bestrijk de bovenkant van de taart ermee.
  14. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  15. Bak de taart in 60 minuten gaar en bruin.
25
25
25

Variaties op Kaastaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kaastaart
VariatieAantalGang
Platte kaastaart2Taart en gebak
Kaastaart2Lunchgerechten
Witlof-ham-kaastaart1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en eierdooier is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas, roomkaas, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
879 kcal
43%3516 kcal
Vetten
64 g.
92%256 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
38 g.
14%152 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaastaart