Verwarm als eerste de oven voor op een temperatuur van 180 graden.
Snij de in 4 gelijke stukken
Maak de ’s schoon en snij deze in dunne reepjes
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn
Maak de champignons(150 gram) schoon en snij deze in plakjes
Maak de ui(1 stuk) schoon en snij deze in dunne ringen
Was de bieslook(0.5 bosjes) en peterselie en hak dit zeer fijn
Rasp de schil van de sinaasappel(1 stuk) en pers de sinaasappel(1 stuk) uit en bewaar het vocht
Snij de citroen(1 stuk) in partjes
Doe in een pan 3 eetlepel olijfolie(2 eetlepels) en fruit hierin de paprikareepjes, champions en de uienringen.
Voeg wat zoet en peper(0.5 theelepels) toe ( hoeveelheid is persoonlijk wat betreft smaak )
Neem nu 4 stukken aluminiumfolie van ongeveer 30x30 cm.
Leg als eerste de paprika(1 stuk)(1 stuk)(1 stuk), champions en uien mengsel op de aluminiumfolie
Daarna leg je de stukken kabeljauw(500 gram) op het groenten mengsel
Vervolgens meng je de peterselie, sap van de sinaasappel(1 stuk), bieslook(0.5 bosjes), knoflook, kerriepoeder(0.5 theelepels), paprikapoeder(1 theelepel) en de overgebleven olijfolie(2 eetlepels) goed door elkaar
Schep vervolgens dit mengsel van kruiden op de stukken kabeljauw(500 gram).
Maak nu een pakketje van het geheel door de aluminiumfolie goed dicht te vouwen aan de bovenkant.
Dit pakketje gaat nu voor 20 minuten in de oven zodat de vis en de groenten mooi gaar kan worden
Kook in deze tijd de krieltjes(500 gram) goed gaar met wat zout(0.5 theelepels).
Open de pakketjes en voeg wat aardappeltje toe aan het geheel
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.