Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm als eerste de oven voor op een temperatuur van 180 graden.
    Snij de in 4 gelijke stukken
    Maak de ’s schoon en snij deze in dunne reepjes
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn
    Maak de schoon en snij deze in plakjes
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringen
    Was de en peterselie en hak dit zeer fijn
    Rasp de schil van de en pers de uit en bewaar het vocht
    Snij de in partjes
    Doe in een pan 3 eetlepel en fruit hierin de paprikareepjes, champions en de uienringen.
    Voeg wat zoet en toe ( hoeveelheid is persoonlijk wat betreft smaak )
    Neem nu 4 stukken aluminiumfolie van ongeveer 30x30 cm.
    Leg als eerste de , champions en uien mengsel op de aluminiumfolie
    Daarna leg je de stukken op het groenten mengsel
    Vervolgens meng je de peterselie, sap van de , , knoflook, , en de overgebleven goed door elkaar
    Schep vervolgens dit mengsel van kruiden op de stukken .
    Maak nu een pakketje van het geheel door de aluminiumfolie goed dicht te vouwen aan de bovenkant.
    Dit pakketje gaat nu voor 20 minuten in de oven zodat de vis en de groenten mooi gaar kan worden
    Kook in deze tijd de goed gaar met wat .
    Open de pakketjes en voeg wat aardappeltje toe aan het geheel
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
262 kcal
13%1048 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauw met kruiden in folie uit de oven