Kabeljauw met mosterdsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bloemen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Laat de vis ontdooien, was de lente --en worteltjes en snij in dunne reepjes.
- Leg de fijn gesneden groenten in een stoommandje,bestrooi met en en leg daarop de vis,bestrooi ook met en en besprenkel met de helft van de witte .
- Plaats het mandje met een laagje kokend water en stoom het geheel 10 minuten.
Maak intussen de saus. - Verwarm in een pan de , de en de en kook dit 10 minuten in.
- Voeg de creme-fraiche toe en laat nog 5 minuten koken.
- Klop de koude door de saus om iets te binden en roer de erdoor maak op smaak met en .
Lekker met aardappelpuree.
Ook lekker om te maken
Variaties op Kabeljauw met mosterdsaus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kabeljauw met mosterdsaus | 2 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillon
- bouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per cake | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 193 kcal | 9% | 772 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |