Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden C.
  2. Snijd de prei in dunne ringetjes.
  3. Verhit de in een koekenpan en bak de prei al omscheppend in ca. 4 minuten beetgaar.
  4. Roer de helft van het en naar smaak toe.
  5. Vet een ovenschaal in en verdeel driekwart van het preimengsel over de bodem van de ovenschaal.
  6. Wrijf de kabeljauw in met zout peper en en leg de filet op de prei.
  7. Roer de crème fraiche en de rest van de door de overgebleven prei en breng op smaak met .
  8. Smeer de kerrieroom over de vis uit.
  9. Strooi de erover.
  10. Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de kabeljauw in ca 15-20 minuten gaar worden en licht kleuren.
  11. Lekker met aardappelpuree.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en peper
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Heerlijk en dan ook nog snel en makkelijk!
Marlies 12 maart 2013
Hoi Betty, een fantastisch recept. Ook wij hebben er aan genoten, héérlijk!
Gerda 23 november 2011
Nou, Betty. Dit recept is voor herhaling vatbaar. We hebben gesmuld. Fam. Sengers
26 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
48 kcal
2%192 kcal
Vetten
2 g.
2%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven