Kabeljauw uit de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Hak de blaadjes van de kruiden fijn en pureer ze met de .
  3. Snijd de helft van de in partjes en pers de andere helft uit.
  4. Meng de kruidenolie met en iets limoensap.
  5. Leg de naast elkaar in een ovenschaal en schenk de kruidenolie erover.
  6. Bak de vischotel in het midden van de oven in 15 minuten gaar.
25
25
25

Variaties op Kabeljauw uit de oven

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kabeljauw uit de oven
VariatieAantalGang
Kabeljauw uit de oven4Vis en schaaldieren
Moten kabeljauw uit de oven1Vis en schaaldieren
Kabeljauw uit de oven met Toscaanse aardappelpartjes1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauwfilets is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Kabeljauw uit de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies
RESET

Niet te eten, veel te olieachtig, zo de vuilnisbak in. Wel jammer van de vis
Rian 18 maart 2013
Ja die partjes vraag ik mij ook af. En op de foto lijkt het witte saus of gegratineerd maar zo komt het er niet uit te zien. Het is groen.
Eb 17 maart 2013
En die partjes dan? Zijn die voor de garnering?
Emily 22 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
273 kcal
13%1092 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauw uit de oven