Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 180 graden C.
  2. Bak de spekjes knapperig in 1 eetlepel en haal ze uit de pan.
  3. Doe er nog een lepel olie bij en bak de uiensnippers, courgetteblokjes en .
  4. Doe als laatste de tomatenblokjes erbij en roer er de spekblokjes weer door.
  5. Maak op smaak met de kruiden, peper en zout.
  6. Doe de inhoud van de pan in een ovenschaal en leg hier de op gekruid met zout en peper.
  7. Roer de door de cuisine en verdeel dit over de kabeljauw.
  8. Plaats de schaal in de oven en bak in ongeveer 20 minuten de kabeljauw gaar.
  9. Strooi na 10 minuten bakken de geraspte over de vis.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • provencaalse kruiden en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boursin en kaas
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauwfilets is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Vier sterren recept copy toegevoegd aan mijn recepten map. Persoonlijk heb ik in de laatste minuut nog wat zeekraal toe gevoegd die heel kort heb geblancheerd. Heerlijk. Bedankt!
Fred Bijloo 25 juli 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
53 kcal
2%212 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons