Kabeljauw uit de oven met tomaten en geraspte kaas
- Herkomst Italie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bigeric
- 4 reviews
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Leg de vis in een ingevette ovenschaal, bedruppel met en bestrooi met en .
- Snijd de in vieren en verwijder vocht en zaden.
- Snijd de tomaat en in piepkleine blokjes.
- Meng in een kom de tomaat, , , en zoveel kruidenpaneer tot het een smeuige massa is.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Verdeel het tomaat-kaasmengsel over de vis en druk dat stevig aan.
- Leg er een klontje op en zet de vis een half uurtje in de oven tot de vis gaar is en de bovenkant lekker gebakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kabeljauw met sinaasappel/tomaat/kaas440m
-
Recept
Kabeljauw met prei en kerrieroom uit de oven420m
-
Recept
Kabeljauw met kerrie en prei uit de oven430m
-
Recept
Nijlbaars uit de oven met tomaten en pasta445m
-
Recept
Nijlbaars met kaas en kruidenkorst uit de oven450m
-
Recept
Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, kaas, provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept (4)
Kabeljauw uit de oven met tomaten en geraspte kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 126 kcal | 6% | 504 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |