Kabeljauw uit de oven met tomaten en geraspte kaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Leg de vis in een ingevette ovenschaal, bedruppel met en bestrooi met en .
  2. Snijd de in vieren en verwijder vocht en zaden.
  3. Snijd de tomaat en in piepkleine blokjes.
  4. Meng in een kom de tomaat, , , en zoveel kruidenpaneer tot het een smeuige massa is.
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  6. Verdeel het tomaat-kaasmengsel over de vis en druk dat stevig aan.
  7. Leg er een klontje op en zet de vis een half uurtje in de oven tot de vis gaar is en de bovenkant lekker gebakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kaas, provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Kabeljauw uit de oven met tomaten en geraspte kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET

Samen met mijn dochter van 9 jaar dit recept uitgeprobeerd en we vonden het allebei top! 5 sterren!
H Plomp 15 april 2014
Gemakelijk 5 sterren waard.
Th.v.Haren 1 augustus 2013
Het was heel heel erg lekker,en voor herhaling vatbaar.
Th.v.Haren 1 augustus 2013
Het was heerlijk de hele schaal werd uit gekrabt ... zo lekker vond iedereen het ... super!
Anneke 26 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
126 kcal
6%504 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kabeljauw uit de oven met tomaten en geraspte kaas